Seminar de Taekwon-Do în Clubul Elohim

Sîmbătă, 25 ianuarie, a avut loc un seminar de Taekwon-Do în cadrul clubului Elohim pentru 6-9 cup. Au participat sportivi, din diverse localități, ai clubului și care sunt pînă la nivelul 6 cup, inclusiv. A fost un timp deosebit început cu o lectie biblică practică, după care a urmat un antrenament îndelungat unde sportivii au prelucrat tehnica, au lucrat la lupte și la autoapărare, iar la sfîrșit cei ce au participat au primit și un certificat.

Astfel de tipuri de seminare nu doar că sunt un avantaj pentru perfecționare, dar sportivii sunt pregătiți și pentru examen, și pentru competiție cu maestrul în sport și președintele clubului Elohim, Ion Cotorobai, care deține centură neagră V Dan. De asemenea își dezvoltă și anumite calități de personalitate, cum ar fi: responsabilitate, disciplină, sociabilitate, abilitate, … De aceea participarea la astfel de seminare este importantă și necesară pentru fiecare sportiv!

Felicitări tuturor celor care au participat, mulțumim părinților și instructorilor pentru implicare și dlui Ion Cotorobai pentru dedicare și dorința de a pregăti sportivi cu performanțe și să ne ajute Dumnezeu să mai organizaăm asemnea seminare!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s