Victorină biblică la Sipoteni

Precum bine știți, în cadrul Federației Naționale de Taekwon-Do GTF este și compartimentul spiritual, la care de asemenea se susține examen. Astfel, în prima etapă a compartimentului respectiv, sportivii studiază pildele Domnului Isus, 5 pilde pentru 10 cup și 5 pilde pentru 9 cup. În acest sens, odată cu finisarea primelor 5 pilde sportivii din localitatea Sipoteni au participat la victorină, iar învingătorul a primit și un premiu – o Biblie.

De asemenea, la antrenamente sportivii începători s-au pregătit de examenul care va avea loc sîmbătă, 26 octombrie, iar ceilalți au prelucrat anumite numere pentru programul demonstrativ din 27 octombrie după care a urmat partea spirituală.

Mai jos puteți privi căteva poze de la victorină, care a fost alcătuită din 3 probe și fiecare în mod individual au răspuns la diverse întrebări, au mimat anumite personaje din pilde acumulînd, astfel, puncte. În final au ieșit 2 sportivi, Nicolae și Andrian, iar în urma întrebărilor fulger, Andrian a luat premiul dînd răspuns la mai multe întrebări.

Felicitări! Să ne ajute Domnul să cercetăm tot mai mult Cuvîntul Său!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s