Examen în cadrul Clubului Elohim

Emoții, bucurii și experiențe deosebite spre o nouă treaptă, un nou nivel în arta Taekwon-Do pentru mulți dintre sportivii Clubului Elohim.

 Sîmbătă, 08 decembrie, a avut loc examen la prima centură din Taekwon-Do, centura albă. Examenul a constituit din trei compartimente, și anume: tehnic, teoretic și spiritual. La primul compartiment sportivii au prezentat tehnica de la primul lor cup – 10 cup – o tehnică de bază în Taekwon-Do, la al doilea nivel – teoria – s-au evidențiat eticheta, disciplina și noțiunea de Taekwon-Do, iar la compartimentul spiritual –  sportivii au prezentat adevărurile învățate din pildele Domnului Isus.

Fiind prezenți sportivi din diverse localități: Strășeni, Sipoteni, Grătiești, Ghidighici, Scoreni, Cojușna,  Ghelăuza și Codreanca; au avut ocazia de a face cunoștință unii cu alții și de a-și împărtăși emoțiile în pregătiri.

Sportivii au fost bucuroși și încurajați calificîndu-se la primul nivel în Taekwon-Do și dorind să atingă noi nivele și noi rezultate frumoase. Mult succes în aceasta!

Mulțumim părinților pentru implicare și pentru încurajarea copiilor lor, mulțumim instructorilor pentru pregătirea ucenicilor și mulțumim și examinatorilor!

Mai jos puteți vizualiza cîteva poze:

În pregătire

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s